Ενοικιασεις διαμερισματων, στουντιο και γραφειων στην καρδια της Λευκωσιας σε πολυ καλες τιμες

Πολυκατοικια Ματινα

  • //
  • //
  • //

Η πολυκατοικία Ματίνα είναι ένα κτίριο που αποτελείται από γραφεία και 24 διαμερίσματα (studios και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (σουϊτες)) προς ενοικίαση. Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, ανάμεσα σε δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας, τη Μακαρίου και τη Στασικράτους και αρκετά κοντά στη παλιά πόλη της Λευκωσίας και την οδό Λήδρας. Συγχρόνως είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου στην οδό Καλλιπόλεως και άλλα Κολλέγια, όπως και σε μεγάλα καταστήματα, όπως το Debenhams και καφετερίες.

Στην περιοχή γύρω υπάρχουν όλα τα είδη καταστημάτων εξυπηρέτησης, όπως υπεραγορές, φρουταγορές, φούρνους, φαρμακεία, ψησταριές, εστιατόρια και καφέ, αλλά και υποκαταστήματα της Αρχής Ηλεκτρισμού (ΑΗΚ) και της Αρχής Τηλεπικοινωνιών (CYTA), αλλά και μαγαζιά με είδη ένδυσης κλπ.,. Λόγω της κεντρικής θέσης της πολυκατοικίας, μπορεί εύκολα κανείς να πάει με τα πόδια σε όλη την κεντρική Λευκωσία.

Βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων που κατευθύνονται προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου και στη Καλλιπόλεως και στο Campus στην Αγλαντζιά, όπως και στα άλλα Πανεπιστήμια και Κολλέγια σε άλλες διευθύνσεις της Λευκωσίας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Καλλιπόλεως μπορεί κανείς να πάει και με τα πόδια.

Η πολυκατοικία διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους ενοίκους του. Για τα γραφεία τα πρωϊνά από τις 8πμ-19μμ και για τους ενοίκους των διαμερισμάτων μεταξύ 19μμ-8πμ.

Όλα τα γραφεία προς ενοικίαση βλέπουν προς την Μακαρίου. Όλα είναι ευρύχωρα και άνετα. Το μέγεθός τους ποικίλει από 62, 80, 90 τετραγωνικά μέτρα. Το κάθε ένα από αυτά είναι διαχωρισμένο σε 2 ή 3 δωμάτια. Υπάρχει επίσης ένα πολύ μεγάλο γραφείο 252 τετραγωνικών, το οποίο αποτελείται από 4 μετρίου μεγέθους δωμάτια και 3 πολύ μεγάλα δωμάτια κατάλληλα για αίθουσες συνεδριάσεων (conference halls). Όλα τα γραφεία προς ενοικίαση διαθέτουν μικρές κουζίνες και τουαλέτες.

Τα στούντιος και τα ενός υπνοδωματίου διαμερίσματα πρός ενοικίαση είναι ιδανικά για τη διαμονή νέων ανθρώπων, ζευγαριών ή αγάμων, φοιτητών, ή επαγγελματιών.  Τα στούντιος είναι γύρω στα 35 τετραγωνικά και τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου γύρω στα 48 τετραγωνικά.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν στις κουζίνες τους μικρά κουζινέτα τα οποία αποτελούνται από μικρά ψυγεία και δύο εστίες για μαγείρεμα. Εάν ζητηθεί, μπορεί να εγκατασταθεί και ένας μικρός φούρνος.

Κάποια από τα διαμερίσματα προς ενοικίαση διαθέτουν κλιματισμό. Κλιματισμός μπορεί να εγκατασταθεί στα διαμερίσματα, εάν δεν υπάρχει ήδη, εφόσον ζητηθεί. Κάποια διαθέτουν επίπλωση και όπου δεν υπάρχει μπορεί να εγκατασταθέι εφόσον ζητηθεί.

Στις φωτογραφίες των διαμερισμάτων, τα περισσότερα από τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα. Αλλά εάν κάποιος ένοικος δεν χρειάζεται την επίπλωση, η επίπλωση μπορεί να αφαιρεθεί.