Ενοικιασεις διαμερισματων, στουντιο και γραφειων στην καρδια της Λευκωσιας σε πολυ καλες τιμες

Σχετικα με εμας

  • //
  • //
  • //

Η πολυκατοικία Ματίνα είναι ένα κτίριο που αποτελείται από γραφεία και 24 διαμερίσματα (studios και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (σουϊτες)) προς ενοικίαση. Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, ανάμεσα σε δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας, τη Μακαρίου και τη Στασικράτους και αρκετά κοντά στη παλιά πόλη της Λευκωσίας και την οδό Λήδρας. Συγχρόνως είναι πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου στην οδό Καλλιπόλεως και άλλα Κολλέγια, όπως και σε μεγάλα καταστήματα, όπως το Debenhams και καφετερίες.

Στην περιοχή γύρω υπάρχουν όλα τα είδη καταστημάτων εξυπηρέτησης, όπως υπεραγορές, φρουταγορές, φούρνους, φαρμακεία, ψησταριές, εστιατόρια και καφέ, αλλά και υποκαταστήματα της Αρχής Ηλεκτρισμού (ΑΗΚ) και της Αρχής Τηλεπικοινωνιών (CYTA), αλλά και μαγαζιά με είδη ένδυσης κλπ.,. Λόγω της κεντρικής θέσης της πολυκατοικίας, μπορεί εύκολα κανείς να πάει με τα πόδια σε όλη την κεντρική Λευκωσία.

Βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων που κατευθύνονται προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου και στη Καλλιπόλεως και στο Campus στην Αγλαντζιά, όπως και στα άλλα Πανεπιστήμια και Κολλέγια σε άλλες διευθύνσεις της Λευκωσίας. Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Καλλιπόλεως μπορεί κανείς να πάει και με τα πόδια.

Η πολυκατοικία διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους ενοίκους του. Για τα γραφεία τα πρωϊνά από τις 8πμ-19μμ και για τους ενοίκους των διαμερισμάτων μεταξύ 19μμ-8πμ.

Όλα τα γραφεία προς ενοικίαση βλέπουν προς την Μακαρίου. Όλα είναι ευρύχωρα και άνετα. Το μέγεθός τους ποικίλει από 62, 80, 90 τετραγωνικά μέτρα. Το κάθε ένα από αυτά είναι διαχωρισμένο σε 2 ή 3 δωμάτια. Υπάρχει επίσης ένα πολύ μεγάλο γραφείο 252 τετραγωνικών, το οποίο αποτελείται από 4 μετρίου μεγέθους δωμάτια και 3 πολύ μεγάλα δωμάτια κατάλληλα για αίθουσες συνεδριάσεων (conference halls). Όλα τα γραφεία προς ενοικίαση διαθέτουν μικρές κουζίνες και τουαλέτες.

Τα στούντιος και τα ενός υπνοδωματίου διαμερίσματα πρός ενοικίαση είναι ιδανικά για τη διαμονή νέων ανθρώπων, ζευγαριών ή αγάμων, φοιτητών, ή επαγγελματιών.  Τα στούντιος είναι γύρω στα 35 τετραγωνικά και τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου γύρω στα 48 τετραγωνικά.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν στις κουζίνες τους μικρά κουζινέτα τα οποία αποτελούνται από μικρά ψυγεία και δύο εστίες για μαγείρεμα. Εάν ζητηθεί, μπορεί να εγκατασταθεί και ένας μικρός φούρνος.

Το κτίριο της πολυκατοικίας Θεοδοσίου 3, αποτελείται από 24 studios και 6 μονάρια (διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, δηλαδή 2 χώρων, ενός υπνοδωματίου και ενός σαλονιού, που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο) για ενοικίαση. Διαθέτει wifi (προαιρετικό).

Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας σε μια πάροδο που τέμνει τη  λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, απέναντι από την οδό της Νικοδήμου Μυλωνά, που είναι ο δρόμος που οδηγεί στα κεντρικά κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Καλλιπόλεως (δέκα λεπτά με τα πόδια).

Χάρη στην κεντρική της θέση, είναι αρκετά κοντά και στην παλιά πόλη και στην οδό Λήδρας, και συγχρόνως αρκετά κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Καλλιπόλεως, όπως και σε άλλα κολλέγια, όπως το ΚΕΣ και το Frederic, και συγχρόνως μεγάλα καταστήματα, όπως το Debenhams και  διάφορες γνωστές καφετηρίες.

Βρίσκεται επίσης κοντά σε στάσεις λεωφορείων που πηγαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις της Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένων και των Πανεπιστημίων, και των άλλων κολλεγίων που βρίσκονται στη Λευκωσία.

Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, και τα στούντιος και τα μονάρια, είναι ευρύχωρα και άνετα. Τα στούντιος είναι γύρω στα 27 και  στα 30 τετραγωνικά μέτρα  και τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (μονάρια) είναι γύρω στα 40 τετραγωνικά μέτρα.

Όλα διαθέτουν κουζίνες που έχουν κουζινέττα, δηλαδή συσκευές στις οποίες είναι ενσωματωμένα μικρά ψυγεία και ηλεκτρικές εστίες για μαγείρεμμα. Κάποια από αυτά διαθέτουν και φουρνάκια.

Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, διαθέτουν θέρμανση (εντοιχισμένες ηλεκτρικές σόμπες) και επιπρόσθετα κάποια από αυτά διαθέτουν κλιματισμό (air conditioning).

Η επίπλωση είναι προαιρετική. Πολλά από τα διαμερίσματα είναι ήδη επιπλωμένα, όπως και στις φωτογραφίες, αλλά ενοικιάζονται είτε επιπλωμένα, είτε χωρίς έπιπλα, ανάλογα με το τί ζητά ο κάθε ενοικιαστής.

Υπάρχει επίσης προστατευμένος χώρος στάθμευσης, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν wifi, το οποίο είναι προαιρετικό.