Ενοικιασεις διαμερισματων, στουντιο και γραφειων στην καρδια της Λευκωσιας σε πολυ καλες τιμες

Πολυκατοικια Θεοδοσιου

  • //
  • //
  • //

Το κτίριο της πολυκατοικίας Θεοδοσίου 3, αποτελείται από 24 studios και 6 μονάρια (διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, δηλαδή 2 χώρων, ενός υπνοδωματίου και ενός σαλονιού, που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο) για ενοικίαση. Διαθέτει wifi (προαιρετικό).

Βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας σε μια πάροδο που τέμνει τη  λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, απέναντι από την οδό της Νικοδήμου Μυλωνά, που είναι ο δρόμος που οδηγεί στα κεντρικά κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Καλλιπόλεως (δέκα λεπτά με τα πόδια).

Χάρη στην κεντρική της θέση, είναι αρκετά κοντά και στην παλιά πόλη και στην οδό Λήδρας, και συγχρόνως αρκετά κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Καλλιπόλεως, όπως και σε άλλα κολλέγια, όπως το ΚΕΣ και το Frederic, και συγχρόνως μεγάλα καταστήματα, όπως το Debenhams και  διάφορες γνωστές καφετηρίες.

Βρίσκεται επίσης κοντά σε στάσεις λεωφορείων που πηγαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις της Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένων και των Πανεπιστημίων, και των άλλων κολλεγίων που βρίσκονται στη Λευκωσία.

Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, και τα στούντιος και τα μονάρια, είναι ευρύχωρα και άνετα. Τα στούντιος είναι γύρω στα 27 και  στα 30 τετραγωνικά μέτρα  και τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (μονάρια) είναι γύρω στα 40 τετραγωνικά μέτρα.

Όλα διαθέτουν κουζίνες που έχουν κουζινέττα, δηλαδή συσκευές στις οποίες είναι ενσωματωμένα μικρά ψυγεία και ηλεκτρικές εστίες για μαγείρεμμα. Κάποια από αυτά διαθέτουν και φουρνάκια.

Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, διαθέτουν θέρμανση (εντοιχισμένες ηλεκτρικές σόμπες) και επιπρόσθετα κάποια από αυτά διαθέτουν κλιματισμό (air conditioning).

Η επίπλωση είναι προαιρετική. Πολλά από τα διαμερίσματα είναι ήδη επιπλωμένα, όπως και στις φωτογραφίες, αλλά ενοικιάζονται είτε επιπλωμένα, είτε χωρίς έπιπλα, ανάλογα με το τί ζητά ο κάθε ενοικιαστής.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν wifi, το οποίο είναι προαιρετικό, ενεργοποιείται δηλαδή,  εφόσον το ζητήσει ένας ενοικιαστής, σε μηνιαία βάση.

Υπάρχει επίσης προστατευμένος χώρος στάθμευσης, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Τα διαμερίσματα της Θεοδοσίου 3, είναι ιδανικά για νέους ανθρώπους, ζευγάρια ή άγαμους, φοιτητές ή επαγγελματίες.